Wie ben ik?

Mijn naam is Aida, geboren in 1985 en ik woon in Zeewolde. Ik ben verloofd met Sven en in december dit jaar gaan we trouwen. Ik heb in diverse branches en functies gewerkt, maar nergens voelde ik de passie in mij tot leven komen binnen dat werk.

Door alle beren die ik altijd maar op de weg zag lopen, durfde ik eigenlijk ook niet te ontdekken wat mijn passie eigenlijk was. Laat staan er naar te handelen. Totdat ik in 2019 besloot om toch op een ontdekkingsreis te gaan samen met God. Ik heb samen met Hem mogen ontdekken wat mijn passie en droom is. Ik wil namelijk jou gaan coachen en jou helpen in jouw (ontdekkings)reis. Ik wil jou leren om in VRIJHEID te gaan leven in plaats van in gebondenheid.

By Faith

Mijn bedrijfsnaam, “By Faith”, staat voor “Vertrouwen en Geloof”. Vertrouwen en geloven in God is één van de moeilijkste uitdagingen die ik in mijn leven heb mogen ervaren. Echter, ik weet nu dat vertrouwen en geloven in God voor mij hét antwoord was (en nog steeds is) om uit de moeilijkste omstandigheden te komen en in VRIJHEID te gaan leven.

Faith moves mountains!
Mattheüs 17:20

Total Balance

In 2019 heb ik de christelijke coaching opleiding gedaan bij TotalBalance. En vanuit de kennis die ik daar heb opgedaan en vanuit mijn eigen levenservaring wil ik een periode samen met jou mee wandelen op jouw reis.

God was voor mij hét antwoord

God was voor mij hét antwoord waar ik jarenlang naar op zoek ben geweest. De reguliere gezondheidszorg heeft mij niet op alle vlakken kunnen helpen. Ik bleef met onbeantwoorde vragen rondlopen. Ik kon het missende puzzelstukje maar niet vinden. Totdat ik Hem leerde kennen. Dit is zo’n kostbare schat voor mij geweest dat ik deze niet alleen voor mezelf wil houden. Ik wil die schat met jou delen.

Het maakt voor mij niet uit of je lang of kort gelooft of (nog) niet gelooft. Ik ben pas in 2017 tot geloof gekomen. Daarvoor geloofde ik niet in God. Ik heb mogen ontdekken dat Hij mijn missende schakel was in mijn zoektocht. Hij gaf mij de antwoorden op mijn vragen en leerde mij rust en acceptatie te vinden. Hij liet mij zien hoe het is om in VRIJHEID te mogen leven in plaats in gebondenheid. Hoe de omstandigheden ook zijn, ALLES is mogelijk met behulp van Hem.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.