Werkwijze

Coaching vanuit de Bijbelse principes

Ik coach vanuit de Bijbelse principes, omdat ik zelf heb ervaren dat zonder die Bijbelse principes de (reguliere) begeleiding mij niet de totale vrijheid en heling heeft gegeven. En door mijn ontmoeting met God is dit wel gebeurt en Hij wil dit ook voor jou! Ik deel graag vanuit mijn eigen ervaring en ontmoeting met God mijn getuigenis met jou, zodat jij bemoedigt zal worden en kan gaan uitzien naar jouw vrijheid binnen jouw coaching traject.

Total Balance Methode

Ik werk aan de hand van de Total Balance methode van Carianne Ros. Deze methode bestaat uit 3 delen:

1. Verleden – Wie was ik?
2. Heden – Wie ben ik?
3. Toekomst – Wie word ik?

Door middel van deze methode gaan we samen met God op jouw ontdekkingsreis. Doordat we een reis gaan maken door het verleden, heden en toekomst gaan we samen ontdekken wie jij bent en/of welke elastieken jou nog vasthouden aan het verleden. We gaan ontdekken welke passie(s) en dromen God op jouw hart heeft gelegd. Want jij bent uniek geschapen door jouw liefdevolle Vader en jij bent er niet voor niks.

Persoonlijk werkboek

Aan het begin van jouw coaching traject ontvang jij een eigen persoonlijk werkboek. In dit werkboek staan opdrachten en per keer bekijken we samen welke opdrachten je gaat maken. Het doel van het doorlopen van het werkboek is ‘bewustwording’, want door bewustwording ben je in staat om (andere) keuzes te maken en te veranderen wat je zou willen veranderen.

God, geef mij rust om te accepteren wat ik niet kan veranderen, de moed om te veranderen wat ik kan veranderen en de wijsheid om het verschil hiertussen te zien.

Jij bent jij

Dit coaching traject is voor jou op maat, want jij bent uniek. Het werkboek is een leidraad, maar samen met jou en God bewandelen we jouw reis. Jij behoudt de regie. God zal tijdens jouw reis laten zien waar jij mee aan de slag mag tijdens jouw proces.

Iedereen is welkom

Of jij nu wel gelooft, niet gelooft of dat je misschien twijfelt; jij bent welkom binnen mijn praktijk! Het maakt niet uit waar jij vandaan komt, want God oordeelt niet. Hij schenkt Zijn overvloedige genade aan jou en het enige wat jij hoeft te doen is ontvangen.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.