Ik voel me moe en lusteloos.
Ik zie geen uitweg meer.
Ik heb moeite met concentreren.
Ik heb (chronische) klachten.
Ik geniet niet meer.
Ik voel continu spanning.

Herken jij je in meerdere van deze bovenstaande punten? Dan kan het zijn dat je een burn-out hebt of dat je te maken hebt met (veel) stress.

Momenteel leven wij in een wereld waar de werk- en sociale druk erg hoog ligt. Er wordt een hoop van je verwacht, maar vaak verwacht jij ook een hoop van jezelf. Hierdoor ren je door en negeer je alle signalen die wellicht jouw lichaam al aangeeft. Dit kan een tijdje goed gaan, maar je kan uiteindelijk tot een punt gaan komen dat het ‘op’ is. Je bent moe, je voelt je lusteloos, je slaapt misschien slecht, je hebt last onverklaarbare lichamelijke klachten en je hebt ineens moeite met concentreren.

Jouw lichaam geeft signalen af, maar wij negeren die soms te lang en/of we weten niet wat we er mee moeten. We gaan haastig op zoek naar een snelle oplossing zodat we weer door kunnen met ons leven. Vaak wil je lichaam dan zeggen “Ho, Stop!”. Dit voelt misschien als falen, want je bent bijvoorbeeld niet meer in staat om te werken, maar het kan ook zorgen voor stress. Want als je niet werkt, dan heb je straks misschien geen inkomen meer.

Ook je verleden kunnen nog als elastieken aan jou verbonden zijn in het hier en nu. Dit betekent dat er bijvoorbeeld oud gedrag, maar ook oud zeer kunnen reageren op andere situaties dan toen, maar met dezelfde lading en emoties als toen. Die elastieken kunnen jou beperken om in vrijheid te kunnen leven, want je blijft gebonden aan die elastieken.

God wil dat je in vrijheid leeft en niet in gebondenheid blijft leven!

Samen met jou en God wil ik gaan kijken wat er onder jouw stressklachten en/of burn-out ligt. Want daaronder ligt er altijd een verhaal. Jouw verhaal. En samen gaan we de reis maken naar jouw vrijheid. Zodat je weer kan gaan genieten van het leven, meer leert leven vanuit Zijn rust en je niet meer laat leiden door je verleden en/of je (chronische) lichamelijke klachten.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.